Nyt headset lukker af for vind og vejr

Posted on

Markedet for headsets er kæmpestort i Danmark. Langt størstedelen af de danske mobilbrugere render rundt med en iPhone eller Android i lommen, og derfor er efterspørgslen på ordentlige headsets uden tvivl stor. I dag domineres gadebilledet af Apples hvide standard-headset til iPhone, der følger med, når du køber mobilen. Men for nogle er dette headset bare ikke nok. De har nemlig brug for bedre lyd og flere funktioner i hverdagen.

Tendenserne i markedet tyder på, at der i øjeblikket er stor fokus på kvaliteten af lyden i et headset. Således er der nu et nyt headset på markedet, der ikke bliver påvirket af stærk blæst. Mange har sikkert oplevet at det kan være besværligt at tale i telefon, hvis det blæser meget. Det bliver simpelthen tæt på umuligt at høre, hvad den anden siger. Derfor vil dette nye headset uden tvivl falde i god smag hos forbrugerne.

Her er fordelene ved det nye headset

Der er flere fordele ved dette nye headset, Halo Smart Wireless fra Jabra, der uden tvivl vil være en solid konkurrent til de andre spillere på markedet.

  • Indbygget beskyttelse mod vindstøj, der skal forøge kvaliteten af samtalen over telefonen.
  • Headsettet har en indbygget Google Now/Siri-knap, der er super smart til for eksempel en iPhone. Således kan du tale direkte med Siri via dit headset.
  • Headsettet er trådløst og har en taletid på op til 17 timer eller 15 timers musikafspilning på en enkelt opladning.

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilket headset man skal vælge i dag. Der er mange muligheder på markedet, og det kommer meget an på, hvilket behov, man har. Men er du en af dem, der taler meget telefon, så vil dette nye produkt uden tvivl være en løsning, der kan komme til at fungere for dig.

Der er altså flere ting der taler for disse headsets. Men skal du så bare vælge det nyeste skud på stammen? Ikke nødvendigvis. Overvej hvilke behov du har for lyd og funktioner i hverdagen. Det er i sidste ende det der bør afhænge hvilket headset du bør vælge.