iPhone covers promoverer teknologiske firmaer

Posted on

Man skal have mange forskellige apparater, værktøjer og hjælpemidler fremme, hvis man vil skabe et fedt kontormiljø med de rigtige rammer til både at arbejde godt, men også til at promovere sin virksomhed bedst muligt. En af de nyeste måder at promovere sig gennem kontorartikler er iPhone covers eller etuier til telefoner. Det er mest til iphones eller androids, at denne løsning er blevet særlig populær i IT branchen, og det er netop det, at man så ofte tager fat i mobilen, der gør, at denne markedsføringsmetode også har gjort indtog i den kommercielle IT-branche.

Promover din virksomhed igennem utraditionelle kontorartikler

Udover at man kan promovere sin virksomhed ved at have virksomhedens navn på kuglepenne, kuverter, papir blokke eller magneter, har der ikke tidligere været en ekstra stærk metode til at få ens kunder til dagligt at kigge på ens logo eller hjemmeside. Det har dog i lang tid været anerkendt, at kontorartikler er en god måde at promovere sin forretning på. Med denne nye måde at fremme det produkt, man har, er der for alvor et grundlag for god reklame.

De nye smarte iphone covers, kan man flere steder få leveret i præcis den farve og det mønster der matcher ens virksomhedsprofil og stil. Ydermere kan man få printet virksomhedens navn, logo m.m. på coveret eller etuiet, således man ikke kan undgå at lægge mærke til det, når det tages i brug. Flere virksomheder vi spurgte, vælger iøvrigt at give disse iPhone covere og eller etui væk til kunder, potentielle samarbejdspartnere og endda eksisterende kunder, med henblik på at styrke forholdet og skabe mersalg. Idag en prisen for et cover nemlig ikke en særlig stor udgift for de teknologiske firmaer, hvis man måler på hvad man får igen på bundlinien.

Bestil dine iPhone covers og etuier på nettet og spar

Skal man benytte sig af muligheden for at få sin hjemmeside i hånden på kunderne, bogstaveligt talt, igennem covers til iphone, er det altså blot at finde sin computer frem og undersøge markedet. Der findes idag flere fysiske butikker rundt om i landet. Vil man købe stort ind, kan det dog sagtens betale sig at vende snuden imod onlinebutikkerne, der idag tilbyder de bedste priser til erhverv, med mulighed for at skræddersy coveret til ens virksomhedsprofil. Husk dog at kigge på, om du som virksomhed er berettiget til fri fragt, således du ikke betaler mere end højst nødvendigt for dine covers eller etuier til iPhone der matcher dine behov.