Apple lancerer iPhone høretelefoner med bluetooth

Posted on

For knap en uge siden blev sløret løftet for de mange rygter, der efterhånden har hersket omkring den nye iPhone 7 og som Apple snart sender på gaden. Og ja, du skal vende dig til, at dine iPhone høretelefoner ikke længere indeholder en ledning, hvilket er endnu et teknologisk skridt imod trådløst iPhone tilbehør.

Et af de rygter, der har været allermest debatteret på internetfora verden over, har været rygtet omhandlende Apples nye iPhone høretelefoner. Mange mente nemlig, at Apple ville gå væk fra de klassiske headphones, der kommer med en ledning, til i stedet at hoppe med på den bølge, som bluetooth-forbindelsen rider på i disse år. I går løftede Apple sløret for hele polemikken, da de på en længe ventet fremvisning viste deres nye iPhone frem til verdenspressen.

Apple lancerer iPhone høretelefoner, der kommer uden ledning

Apple har lanceret nye iPhone høretelefoner (også kaldt AirPods), der er sat op med bluetooth-forbindelse i stedet for ledninger, som man ellers har kendt det tidligere. Det bliver uden tvivl spændende at se, hvordan verdenen tager i mod Apples trådløse iPhone høretelefoner. En ting er dog sikkert, de nye bluetooth højtalere har fået flere fordele:

  • Trådløs forbindelse med høj lydkvalitet som giver mere frihed til at bevæge sig rundt imens.
  • Integration med Siri gør at du altid har din personlige assistent i øret.
  • Dæmper automatisk musikken hvis du modtager et opkald (der er indbygget mikrofon).
  • Såkaldt “voice accelerometer” der filtrerer støj fra og forbedrer din stemme i mikrofonen.
  • Der medfølger en case til dine iPhone høretelefoner som også lader dem op til 24-timers brug

Samtidig har der vøret flere spørgsmål, vi venter på at få besvaret: Hvor godt kommer de til at sidde fast? Er det nemt at besvare opkald? Hvad med kvaliteten?

Det måske største spørgsmål af dem alle, handler om, at man er bange for, at ens AirPod, som de hedder, skal blive væk. For hvordan skal man holde styr på sine iPhone høretelefoner, når der ikke er ledning i dem længere? Flere producenter har allerede meldt sig på banen med tilbehør så som en ledning der holder dine høretelefoner samlet med mere.

Det bliver spændende at se, hvordan Apples nye iPhone høretelefoner, der altså ikke længere kan kendes på den hvide ledning, der dominerer gadebilledet overalt i de danske byer. Det er nærliggende at tænke, at flere vil være nervøse for at miste deres earpods, fordi de ikke længere sidder fast til noget. Prisen kommer umiddelbart til at ligger omkring 1.200-1.400 kr., hvilket er i den lidt dyrere ende af skalaen. Vi følger udviklingen af de nye AirPods.